Vi gifter oss

Bryllup 12.Juni 2010 klokken 15.00

Vi har bestemt oss for tid og sted, vi gifter oss og satser på en heidundrande feiring 12.Juni 2010 på Union Øye på vestlandet. Les mer om dette fantastiske hotellet under Overnatting og under Ankomst finner du kart og opplysninger om hvordan man kommer seg dit.

Oppdatering 8. Juni

Under en uke igjen! Vi reiser oppover til vestlandet på onsdag etter jobb. Dette blir mest sannsynlig siste oppdatering før bryllupet.

Værgudene ser ikke til å være helt med oss, Yr.no har meldt regn. Hotellet er i det minste veldig fint på innsiden også. Vi kan ha lave forventninger til været og heller bli positivt overasket dersom det endrer seg.

En viktig detalj som kanskje ikke alle har fått med seg, Innsjekking på Union Øye er ikke før 15.00! De observante har kanskje fått med seg at det er samme tid som selve vieslsen starter. Det betyr at man ikke nødvendigvis får rommet sitt før selve vielsen, hvis man skal skifte eller sminke/stelle seg før så kan det gjøres på et av de tre felles badene, eller evt. på rommet til noen av de som bodde der fra fredagen av.

En annen ting som kan være greit å opplyse om, hvis man kommer vest ifra må man må ta ferge fra Sæbø til Lekneset, se Adkomst for fergetider.

I utgangspunktet trodde vi at vi skulle klare oss uten Toastmaster, men vi har nå skjønt at det kan være lurt. Vi har vært så heldige at Svein Hofseth stiller på kort varsel, på forhånd Takk! Sjekk Annet siden for telefonnummer.

Vi har oppdatert Menyen med hvilken viner vi skal ha til maten, og av mangel på et bedre sted å sette det har vi lagt inn agendaen og bordplasseringen under Gjestelista

Oppdatering 16.Mai 2010

Mindre enn en måned igjen! Siden siste så har vi blant annet bestemt oss for menyen og jeg har kjøpt sjakett. Vi har også betalt depositum for bryllpsreisen og tatt de nødvendige vaksinene for reise til Afrika.

Vi har begge overlevd hvert vårt utdrikkningslag, og vi er begge veldig fornøyde. Vi var begge superheldig med vær. Norun var blant annet på indisk kokkekurs og måtte sloss i sumodrakt, og Victor spilte paintball og balanserte på telefonmaster. Vi vil gjerne takke alle de som arrangerte og som kom.

Vi har fått et klokkeslett for sermonien. Vielse er Lørdag 12.Juni 2010 klokken 15.00 i hagen til Union Øye (Hvis været tillater det, hvis ikke går vi inn..)

Oppdatering 28.Mars 2010

Jeg har omsider oppdatert litt på nettsiden igjen.

Det begynner å nærme seg! Norun har fått kjolen sin i hus og jeg har vært å prøvd sjakett. Usikker på om det blir kjole og hvitt eller sjakett. Norun er nå i påsken på vestlandet og skal prøve å finne ut av blomster til brudebukett og bryllupskake.

Jeg har lagt ut vår Ønskeliste så ta gjerne en titt på den. Jeg har også lagt ut romfordelingen, ta en titt under Overnatting for å se hvor du skal bo.

Det er noen som savnet/etterlyste et bilde av oss så her er det også:
Norun og Victor i Paris

Oppdatering 8.Desember 2009

Litt over halvparten har svart på invitasjonen så langt, og alle har svart at de vil komme og alle ønsker å bo på Union Øye. Kjempehyggelig at så mange vil komme!

Vi har fått høre at det var litt forvirring rundt hvordan man booket rom. Vi har holdt av hele Union Øye og det er vi som ordner med hvem som bor hvor osv. Og før vi bestemmer dette så det vi trenger en oversikt over hvor mange som ønsker å bo der totalt. Siden det hittil ser ut til at alle ønsker å bo på Union Øye, og det ikke er mer enn 27 rom der, så har vi nå også holdt av hele (6 rom) Villa Norangdal. Les mer om dette under Overnatting.

Har gjort menyen litt penere og lagt til menypunktet Annet.

Oppdatering 30.November

De fleste invitasjonene er i posten i disse dager, noen av de vi forventer å møte de nærmeste dagene vil bli levert for hånd. Invitasjonen ble ikke helt som først planlagt, de ble faktisk, ved en tilfeldighet, mye bedre enn vi hadde trodd. Vi ble veldig fornøyd med de! Håper de faller i smak. Vi ble desverre nødt til å sette grensen et sted, håper folk har forståelse for det. Sjekk gjestlisten for å se hvem andre som er invitert.

Dette er kun førsteutkast til nettsiden, det vil bli penere/bedre og det vil komme mer innhold her etterhvert.. Så kom innom på et senere tidspunkt også!