Vi gifter oss

Frieri

Nyttårsaften 2008/2009 gikk Victor ned på kne med 1000 ballonger og en ring, fridde og fikk sitt ja fra Norun.

Forlovere

Norun klarte ikke å bestemme seg for en forlover så hun spurte både Alfhild og Lillian og begge ville gjerne det. Victor hadde samme problem, så både Kent og Stian S blir forlovere.

Vigsler

Vi har ordnet det slik at vi får en fra sorenskriveren til å komme for å vie oss i hagen til Union Øye. Det er altså ikke et kirkebryllup dersom noen trodde det. En av fordelene med det, er at alt er på samme skjer på samme sted.

Toastmaster

Vi er begge fra familier der ingen liker å holder tale, vi tenkte egentlig derfor at vi ikke trengte en toastmaster. Men nå har vi forstått at det kan være veldig greit med en som gir litt praktisk informasjon. Svein Hofseth er sporty og stiller på kort varsel som toastmaster, han kan nåes på telefon 91806216

Antrekk

Vi tenkte å pynte oss litt da, og det kan gjerne dere også, men husk å ikke overgå oss :P. Jeg vet at Norun har funnet sin brudekjole, men tradisjonstro får ikke jeg se den før selve dagen. Jeg skal ha sjakett med flosshatt.

Musikk

Vi tenkte kanskje å leie inn noen musikere eller noe til å spille litt bakgrunnsmusikk, klassisk eller noe i den duren. Men vi har slått fra oss dette litt og tror vi nøyer oss med det musikkanlegget som er på huset, og tar med egen spilleliste. Mulig det blir kornettspilling fra en av de ansatte på Union Øye.

Fotograf

Vi har booket Ma Ortiz til å ta bilder i bryllupet og satser på at det blir bra. Og det er vel en del hobbyfotografer som også kan ta litt bilder (Geir-Steve, Tone, Tor hint hint) Trives best bak kamera selv, men det blir vel litt merkelig om jeg går rundt å tar bilder i mitt eget bryllup.

Blomster

Det blir brudebukett og diverse bordpynt fra Tilseth blomster.

Kake

Norun har i påsken bestilt bryllupskake fra Fru Svendsen Kunst og Kulturkafe. Det er usikkert om det blir "kakefest" med 1000 kaker som det vanligvis er på vestlandet. Men det blir i allefall dessert på menyen, også blir det sikkert noen kaker likevel..

Været

Vi forsøkte å bestille bra vær, men det kan se ut som vår bestilling hos Yr.no har forsvunnet..

Bryllupsreise

Vi planlegger safari i Tanzani og slappe av på Zanzibar! Mer om det senere.